Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Culinair Genieten Menu

Van 15/11/2017 tot en met 31/12/2017

St-Jakobsvrucht| crème beaufort kaas| aardpeer| Pata negra

*****

*Schelvis rug| schorseneer| hazelnootboter

*****

**Langoustine| kumquat| zwarte knoflook| knolselder

*****

Fazant| grondwitloof| groene kool| jus natuur

*****

Rijstpap| vijg| mandarijn| kaneel

Het menu 5x Culinair

Volledige menu70
Aangepaste wijnen30

Het menu 4x Culinair

Zonder **60
Aangepaste wijnen25

Het menu 3x Culinair

Op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Niet op feestdagen

Zonder *en ** 52
Aangepaste wijnen20

Heb je toch liever à la carte? Je kan een keuze maken uit een kleine kaart (niet op zaterdag):

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 39) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + hoofdgerecht30
Huiswijnarrangement15

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU en ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON”. Géén betaalkaarten mogelijk voor deze formule.

Reserveer nu

Feestdagen/Specials

Kerstavond

Oudejaarsavond

Kerstdag – Nieuwjaarsdag

20172017/2018 2017 – 2018

Champagne aperitief met hapjes

***

Gerookte paling/ Ganzenlever
Rode biet/ appel/ dragon

***

Zeetong
Pompoen/ hazelnootmousseline

***

St-Jakobsvrucht
Peterseliewortel/ bouillon van ui/ ijs van Comté kaas

***

Reefilet
Bospaddestoelen/ groene kool/ knolselder

***

Verrassingsdessert

***

Mokka/ mignardises

Champagne aperitief met hapjes

***

Gerookte paling/ Ganzenlever
Rode biet/ appel/ dragon

***

Zeetong/Belgische kaviaar
Pompoen/ hazelnootmousseline

***

St-Jackobsvrucht
Peterseliewortel/ bouillon van ui/ ijs van Comté kaas

***

Reefilet
Bospaddestoelen/ groene kool/ knolselder

***

Verrassingsdessert

***

Mokka/ mignardises

***

Sprankelende toost op het Nieuwe Jaar!

Gerookte paling/ ganzenlever
Rode biet/ appel/ dragon

***

Zeetong
Pompoen/ hazelnootmousseline

***

Parelhoen
Witloof/ groene kool/ knolselder

***

Verrassingsdessert

Prijs per persoon: € 110Prijs per persoon € 130Prijs menu: € 65
Aangepaste wijn: € 25

  • Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie
  • Aanvang  om 19.30u
  • Reservatie telefonisch op +32 9 230 71 78 + storting voorschot € 60 per persoon op rek. BE16 320-0050638-74 vermelding “Kerstavond 2017”
  • Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten
  • Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie
  • Aanvang  om 19.30u
  • Reservatie telefonisch op +32 9 230 71 78 + storting voorschot € 60 per persoon op rek. BE16 320-0050638-74 vermelding “Oudejaarsavond 2017”
  • Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten
  • Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten

Reserveer nu

Traiteurdienst

Een assortiment van schitterende hapjes allen feestelijk afgewerkt in mooie glaasjes/bordjes.

Platte oesters (0000)3.00/st
Salade van rode biet/ gerookte paling/ dragon3.50
Tartaar zeebaars/ advocadocrème/ zoetzure komkommer4.00
Lasagne wortel/ kabeljauw/ gepofte quinoa3.50
Linzensalade/ burrata/ pompoen/ hazelnoot crunch3.00
Velouté van pastinaak/ gerookte zalm1.50/st

Voorgerechten:

Platte oesters(0000)3.00/st
Ganzenlever/ vijgenkonfituur/ notenbrood18.00
Tataki van zalm/ knolselder remoulade/ soja mayonnaise14.00
Kingkrab/ aardappel/ courgette/ avocado/ jonge sla25.00
Sliptong/ dragon/ tomaat/ Champagneroom16.00

Hoofdgerechten:

Alle hoofdgerechten (uitgezonderd zeetong) worden voorzien van witloof, groene kool, appel met veenbessen en 4st aardappelkroketjes per persoon

Parelhoen « Red Label »/ Fine Champagne18.00
Fazant/dragonsaus of Fine Champagne (per twee pers)18.00/pers
Hertfilet/ Poivrade saus25.00
Hazenrugfilet/ Harlequin(per twee pers)30.00/pers
Zeetongrolletjes/ dragon/ tomaat/ Champageneroom/ puree aardappelen25.00

Kreeften :

De kreeften wegen ong. 500gr. per 1/1 kreeft

½ Canadese kreeft “Belle Vue”19.00
Waterzooi van ½ Canadese kreeft met wortel, prei, en groene kruiden20.00
½ Gegrilde Canadese kreeft met kruidenboter20.00
Huisgemaakte broodjes0.50/st

Er zal bij afhaling een borg van €2/stuk gevraagd worden voor de hapjesborden. De borg wordt terugbetaald bij het terugbrengen van de hapjesborden/glaasjes.