Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Culinair Genieten Menu

Van 21/03/2018 tot en met 29/04/2018

 Makreel | zoetzure groenten | zwarte look | soja

*****

*Kabeljauw | vichyssoise | gebrande prei | zeekraal

*****

**Ibérische ham | volle grond asperges | bloemkool | daslookpesto

*****

Hoeveduif | beukenzwam | spinazie | verse pasta

*****

Créme en bavarois van Cointreau | krokant zanddeeg | sorbet sinaasappel

Het menu 5x Culinair

Volledige menu70
Aangepaste wijnen30

Het menu 4x Culinair

Zonder **60
Aangepaste wijnen25

Het menu 3x Culinair

Op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Niet op feestdagen

Zonder *en ** 52
Aangepaste wijnen20

Heb je toch liever à la carte? Je kan een keuze maken uit een kleine kaart (niet op zaterdag):

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + hoofdgerecht30
Huiswijnarrangement15

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU en ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 65/pers.

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON”. Géén betaalkaarten mogelijk voor deze formule.

Reserveer nu