Lees meer

Feestzaal

Voor feesten beschikken wij over sfeervolle zalen in een landelijke omgeving, de feestzaal biedt plaats aan 100 personen zittend aan tafel, voor recepties/walking dinners is een hoger aantal mogelijk alsook mogelijkheid voor intieme banketten en party’s.

De feestzaal is gelegen in de bijgebouwen naast het kasteel op het mooie domein van het Kasteel Van Laarne alsook de Receptiezaal met zijn authentiek karakter en open haard.

Een stijlvolle en romantische locatie voor huwelijken, communie- en lentefeesten, jubilea, familiefeesten, babyborrels, walking dinners, bedrijfsfeesten, seminaries, pensioenvieringen, ontbijtformules voor groepen, rouwmaaltijd of koffietafel,….

 

Geniet en Beleef

Wij creëren graag samen met u het feest van uw dromen. Een verfijnde keuken met eerlijke en smaakvolle gerechten, een uiterst verzorgde tafelsetting met mooi linnen en porselein en een professioneel team dat zorgt voor een stijlvolle bediening.

In de feestzaal werken we met all-inn formules aangepast aan elke gelegenheid of uitgewerkte voorstellen op maat: contacteer ons

Recepties, ons visitekaartje, een assortiment hapjes die met zorg worden samengesteld volgens trend, seizoen en inspiratie van Chef Bart Gossye: contacteer ons

Bij mooi weer is feesten bij Kasteel Van Laarne een ultieme beleving. Met zicht op het Middeleeuwse kasteel en het prachtige domein wordt uw feest een herinnering om nooit te vergeten. Het authentieke en ontspannen karakter zorgen ervoor dat uw gasten optimaal genieten.