Menu (eindejaar 2019)

Maak een keuze uit:

Kerstavond 2019

Menu

Sprankelend aperitief | assortiment hapjes

*****

Ganzenlever | gerookte eendenborst
Rode biet | gel van rode wijn | brioche

*****

Deense kabeljauw
Boerenkool | aardappelmousseline | jus van schaaldieren

*****

St-Jakobsvrucht
Prei | wortel | Xeres botersaus

*****

Parelhoen
Witloof met gerookt spek | rapen | pompoen
Fine Champagnesaus

*****

Verrassingsdessert

*****

Mokka met versnaperingen


Prijs per persoon: € 119

Inclusief aperitief, wijnen, water en koffie

Aanvang om 19.30u

Reservatie telefonisch op 09/230.71.78
+ storting voorschot € 75 per persoon op rek. BE16 320-0050638-74 vermelding “Kerstavond 2019”

Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten

Kerstdag 2019 – Nieuwjaarsdag 2020

Menu

Ganzenlever | gerookte eendenborst
Rode biet | gel van rode wijn | brioche

*****

Deense kabeljauw | boerenkool
Aardappelmousseline | jus van schaaldieren

*****

Parelhoen
Witloof met gerookt spek | rapen | pompoen
Fine Champagne

*****

Verrassingsdessert


Prijs menu: € 70 p.p.
Bijpassende wijn: € 25 p.p.

Reservatie telefonisch op 09/230.71.78
Enkel ’s middags geopend

Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten

Reserveer nu

Oudejaarsavond 2019 – 2020

Menu

Sprankelend aperitief met hapjes

*****

Ganzenlever | gerookte eendenborst
Rode biet | gel van rode wijn | brioche

*****

Deense kabeljauw
Boerenkool | aardappelmousseline | jus van schaaldieren

*****

St-Jakobsvrucht | Belgische kaviaar
Prei | wortel | Xeres botersaus

*****

Hertenkalf
Witloof met gerookt spek | rapen | pompoen

*****

Verrassingsdessert

*****

Mokka met versnaperingen

*****

Om 24u klinken we met een glaasje bubbels op 2020!


€ 135 p.p.

Inclusief bubbels, wijnen, water en koffie

Aanvang om 19.30u

Reservatie telefonisch op 09/230.71.78
+ storting voorschot € 75 per persoon op rek. BE16 320-0050638-74 vermelding “Oudejaarsavond 2019”

Traiteurdienst

Dranken

Champagne Laure d’Echarmes24,00
Crémant d ‘Alsace18,00

Hapjes

Een assortiment van feestelijke hapjes
(max. 3 verschillende soorten, tot 6 pers.)

Schotse zalm gemarineerd
mierikswortel | radijs | coulis waterkers | dille
3,50
Vitello tonato
sla hart | crumble van kappertjes | Parmezaanse kaas
3,50
Tataki van “Belgisch wit blauw”
peterseliewortel | platte peterselie | pijnboompitten
3,50
Sint Jakobsvrucht
witloof | appel | zure room | bieslook
4,50
Platte zeeuwse oesters (0000)
geopend (per 6 st.)
4,00/st.
Ganzenlever terrine | gerookte eendenborst
rode biet | gel rode wijn | brioche
4,50
Kaviaar “Gold Label”, Belgisch – 30gr75,00
Kaviaar “Gold Label”, Belgisch – 50gr115,00
Kaviaar “Gold Label”, Belgisch – 125gr230,00
Huisgemaakte broodjes0,50/st.

Voorgerechten

Platte Zeeuwse oesters (0000)
geopend (per 6 st.)
4,00/st
Ganzenleverterrine | gerookte eendenborst
rode biet | gel rode wijn | brioche
18,00
Tartaar langoustines
gel groene selder | vanille mayo | groene appel | pistache noten
22,00
Sliptong
dragon | tomaat | Champagneroom
18,00
Witloofroom10,00/l
Pompoensoep
citroengras | gember
10,00/l

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten (uitgezonderd zeebaars) worden voorzien van witloof, groene kool, appel met veenbessen en 4 st. aardappelkroketjes per persoon.

Parelhoen « Red Label » | Fine Champagne19,00
Fazant | Fine Champagne (per 2 pers.)22,00/p.p.
Hertfilet | Poivrade saus25,00
Hazenrugfilet | Harlekijn (per 2 pers.)30,00/p.p.
Zeebaars | dragon | tomaat |
Champagneroom | puree aardappelen
25,00

Kreeften

De kreeften wegen ongeveer 500gr per 1/1 kreeft.

½ Canadese kreeft “Belle Vue” (per 2 pers.)26,00/p.p.
Waterzooi van ½ Canadese kreeft
wortel | prei | groene kruiden (per 2 pers.)
28,00/p.p.
½ Gegrilde Canadese kreeft
kruidenboter (per 2 pers.)
28,00/p.p.

Borg indien hapjes in porseleinen schaaltjes: € 10/st.
Borg verpakking hapjes: € 15/bak