Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Culinair Genieten Menu

Van woensdag 01/12/2021 tot en met 19/12/2021

ST-JAKOBSVRUCHT
Aaardappel | knolselder | waterkers
*****
KABELJAUW
Prei | wortel | bouillabaise
*****
**GEROOKTE PALING
Bloemkool | Tomme au fleur sauvage
*****
FAZANT “klassiek”
Witloof | spruitjes | dauphine aardappelen | Fine Champagne
*****
MANDARIJN
Soufflé  | crumble speculaas | sorbet mandarijn en hazelnoot

Het menu 5x Culinair

Volledige menu 80
Passende wijnen 35
Passende wijnen BOB formule 25

Het menu 4x Culinair

Zonder ** 68
Passende wijnen 30
Passende wijnen BOB formule 20
A la carte gerechten zijn niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdag en voor max. 5 pers.

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit zeker door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + Hoofdgerecht 35
Wijnforfait 20

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU

Ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met Hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 70/pers.

(Elke gevraagde aanpassing in het Cocoonmenu zal steeds met een meerprijs zijn)

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON” bij uw reservatie.

Reserveer nu