Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Culinair Genieten Menu

Van 02/01/2020 tot en met 09/02/2020

 

Sint Jakobsvrucht | knolselder | gemarineerd witloof | ijs van blanke boter

*****

*Snoekbaars | peterseliewortel | jus van wortels | citroen

*****

** Gillardeau oester nr 3 | crème van aardpeer | hazelnoot | Chorizo Ibérico

*****

Ibérisch varkenshaasje | Cevenne ui | boerenkool | maïs aardappelen | rode wijn

*****

Chocolade “single origin” Madagascar 70% | vanille crème | geroosterde sezam | sorbet banaan | yuzu karamel

Het menu 5x Culinair

Volledige menu75
Bijpassende wijnen30

Het menu 4x Culinair

Zonder **65
Bijpassende wijnen25

Het menu 3x Culinair

Op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Niet op feestdagen

Zonder *en ** 52
Bijpassende wijnen20

Heb je toch liever à la carte? Je kan een keuze maken uit een kleine kaart (niet op zaterdag):

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + hoofdgerecht33
Huiswijnarrangement15

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU en ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 70/pers.

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON”. Géén betaalkaarten mogelijk voor deze formule.

Reserveer nu