Menu
Maak een keuze uit:
Culinair Genieten Menu
Menu van 27/04/2022 tot en met 29/05/2022
GEROOKTE PALING
Gebrande prei | wilde asperges | crème van Parmezaanse kaas
❦❦❦
RODE MUL
Risotto | punt paprika | chorizo
❦❦❦
*BABY KREEFT
Open ravioli | courgette | kerstomaat | blanke boter
❦❦❦
FRANS HOEVEDUIF
Verse erwtjes | asperge | ratte du Toquet
❦❦❦
AARDBEIEN
Tartelette | witte chocolade crème | specerijenroomijs
Menu Culinair Genieten 5x Volledig menu |
€ 85 |
Passende wijnen t.e.m. hoofdgerecht | € 35 |
Passende wijnen BOB formule | € 25 |
Menu Culinair Genieten 4x *Menu zonder Kreeft |
€ 70 |
Passende wijnen t.e.m. hoofdgerecht | € 30 |
Passende wijnen BOB formule | € 20 |
Artisanale Kaas | |
Kazen geaffineerd door kaasmeester Callebaut | |
Artisanale kaas i.p.v. dessert | € 7 |
Artisanale kaas vóór dessert | € 17 |
Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit zeker door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen. Het Culinair Genieten Menu is mogelijk op woensdagavond | vrijdagavond | zaterdagavond |zondagmiddag. ‘S middags serveren wij een verzorgde middaglunch die steeds is samengesteld met dagverse seizoensingrediënten!
Lunch Menu
Wij serveren het lunchmenu op woensdagmiddag | donderdagmiddag | vrijdagmiddag | zaterdagmiddag
samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:
Voorgerecht + Hoofdgerecht | € | 35 |
Wijnforfait | € | 20 |
Verrassingsmenu
Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU
Ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:
Aperitief met Hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 75/pers.
(Elke gevraagde aanpassing in het Cocoonmenu zal steeds met een meerprijs zijn)
Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON” bij uw reservatie.