Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Culinair Genieten Menu

Van 27/03/2019 tot en met 28/04/2019

 

Tataki”Belgisch wit-blauw” | jonge bloemkool | doperwten | pickles ijs | erwtscheuten

*****

*Asperge “volle grond” | hoeve ei | Ibérische ham | soepje van daslook

*****

**Wilde zeebaars | artisjok | soja boontjes | dragonroom

*****

Frans hoeveduif | crème wortel | mini broccoli | beukenzwam

*****

Aarbei | mousse witte chocolade en rood fruit | rabarber granité | basilicum

Het menu 5x Culinair

Volledige menu74
Bijpassende wijnen30

Het menu 4x Culinair

Zonder **62
Bijpassende wijnen25

Het menu 3x Culinair

Op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Niet op feestdagen

Zonder *en ** 52
Bijpassende wijnen20

Heb je toch liever à la carte? Je kan een keuze maken uit een kleine kaart (niet op zaterdag):

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + hoofdgerecht30
Huiswijnarrangement15

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU en ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 65/pers.

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON”. Géén betaalkaarten mogelijk voor deze formule.

Reserveer nu