Menu
Maak een keuze uit:
Culinair Genieten Menu
Van 14/10/2020 tot en met 15/11/2020
St-Jakobsvrucht | kalfskop | créme van pastinaak en kardemon | kalfsbouillon
*****
*Pladijs | fideua | witte champignons | chorizo | champignonschuim
*****
** Eendelever | soepjes van gerookte knolselder | gel blauwe bes | gefruite knolselder
*****
Roodpootpatrijs | groene kool | witloof | zoete aardappel
*****
Chocolade 70% | mandarijn sorbet | Ma Kaen peper | soufflé Mandarijn Napoleon | chocolade crumble
Het menu 5x Culinair
Volledige menu | € | |
Bijpassende wijnen | € |
Het menu 4x Culinair
Zonder ** | € | |
Bijpassende wijnen | € |
Het menu 3x Culinair
Op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Niet op feestdagen
Zonder *en ** | € | |
Bijpassende wijnen | € |
Heb je toch liever à la carte? Je kan een keuze maken uit een kleine kaart (niet op zaterdag):
Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)
Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.
Lunch Menu
Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is
samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:
Voorgerecht + hoofdgerecht | € | |
Huiswijnarrangement | € |
Verrassingsmenu
Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU en ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:
Aperitief met hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 70/pers.
Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON”. Géén betaalkaarten mogelijk voor deze formule.