Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Kerstavond 2018

Menu

Champagne aperitief met hapjes

*****

Ganzenlever
Rode biet | knolselder | appel | bouillon

*****

Zeetong
Paddestoelen | spinazie | truffeljus

*****

St-Jackobsvrucht
Ajuin | aardpeer | biersaus

*****

Kapoen
Pompoen | kastanje | witloof

*****

Verrassingsdessert

*****

Mokka | mignardises


Prijs per persoon: € 110

Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie

Aanvang om 19.30u

Reservatie telefonisch op 09/230.71.78
+ storting voorschot € 60 per persoon op rek. BE16 320-0050638-74 vermelding “kerstavond 2018”

Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten

Kerstdag – Nieuwjaarsdag 2018 – 2019

Menu

Ganzenlever
Rode biet | knolselder | appel | bouillon

*****

Zeetong | kreeft
Paddestoelen | spinazie | truffeljus

*****

Kapoen
Pompoen | kastanje | witloof

*****

Verrassingsdessert


Prijs menu: € 65
Aangepaste wijn: €25

Voor deze gelegenheid aanvaarden wij géén betaalkaarten

Reserveer nu

Oudejaarsavond 2018 – 2019 volzet

Menu

Sprankelend aperitief met hapjes

*****

Ganzenlever
Rode biet | knolselder | appel | bouillon

*****

Zeetong | kreeft
Paddestoelen | spinazie | truffeljus

*****

St-Jackobsvrucht
Ajuin | aardpeer | biersaus

*****

Kapoen
Pompoen | kastanje | witloof

*****

Verrassingsdessert

*****

Mokka/ mignardises

*****

Sprankelende toost op het Nieuwe Jaar!


Prijs per persoon: € 130

Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie

Aanvang om 19.30u

VOLZET

Traiteurdienst

Dranken

Champagne Laure d’Echarmes24,00
Duitse sekt Kloster Eberbach15,00

Hapjes

Een assortiment van feestelijke hapjes allen feestelijk afgewerkt in glaasjes/bordjes.

Platte Zeeuwse oesters (0000)4,00/st
Eierdopje gevuld met: Crème Comté | crème eigeel | gelei van ham | chorizo3,50
Krabsla | sla hart | Parmezaanse kaas | crème kropsla4,00
Tartaar rund | mimoza ei | gefruite kappertjes | haringeitjes4,00
St-Jakobsvrucht | aardappel | gemarineerde chantarellen | Citrus gel4,50
Ganzenlever terrine | rode biet | knolselder | appel4,50
Kaviaar “Gold Label” – 30gr75,00
Kaviaar “Gold Label” – 50gr115,00
Kaviaar “Gold Label” – 125gr230,00

Voorgerechten

Platte Zeeuwse oesters (0000)4,00/st
Ganzenlever terrine | rode biet | knolselder | appel18,00
Tartaar gamba | gel groene selder | vanille mayo | groene appel | pistache noten22,00
Sliptong | dragon | tomaat | Champagneroom16,00
Wildbouillon | paddestoelen | knolselder (1 liter = 3 personen)19,00/l
Pompoensoep | citroengras | gember (1 liter = 3 personen)14,00/l

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten (uitgezonderd zeetong) worden voorzien van witloof, groene kool, appel met veenbessen en 4st aardappelkroketjes per persoon

Parelhoen « Red Label » | Fine Champagne19,00
Fazant | Fine Champagne (per 2 pers.)22,00/p.p.
Hertfilet | Poivrade saus25,00
Hazenrugfilet | Harlekijn (per 2 pers.)30,00/p.p.
Zeetongrolletjes | dragon | tomaat | Champageneroom | puree aardappelen25,00

Kreeften

De kreeften wegen ongeveer 500gr per 1/1 kreeft.

½ Canadese kreeft “Belle Vue”23,00
Waterzooi van ½ Canadese kreeft met wortel, prei en groene kruiden24,00
½ Gegrilde Canadese kreeft met kruidenboter24,00
Huisgemaakte broodjes0,50/st

Er zal bij afhaling een borg van €4/stuk gevraagd worden voor de hapjesborden. De borg wordt terugbetaald bij het terugbrengen van de hapjesborden/glaasjes.

Culinair Genieten Menu

Van 21/11/2018 tot en met 31/12/ 2018

 St-Jakobsvrucht | aardappel | gedroogde Duroc ham | coulis kropsla | schuimpje van selder

*****

*Grietbot | chantarellen | knolselder | bouillon

*****

**Eendelever gebakken | pompoen | brioche | hazelnoot | gel glühwein

*****

Hert | kweepeer | spruit | schorseneer | aardpeer

*****

Brownie van pinda | pastinaak ijs | kumquat

Het menu 5x Culinair

Volledige menu74
Bijpassende wijnen30

Het menu 4x Culinair

Zonder **62
Bijpassende wijnen25

Het menu 3x Culinair

Op woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Niet op feestdagen

Zonder *en ** 52
Bijpassende wijnen20

Heb je toch liever à la carte? Je kan een keuze maken uit een kleine kaart (niet op zaterdag):

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + hoofdgerecht30
Huiswijnarrangement15

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU en ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 65/pers.

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON”. Géén betaalkaarten mogelijk voor deze formule.

Reserveer nu