Lees meer

Menu

Maak een keuze uit:

Culinair Genieten Menu

Van woensdag 15/09/2021 tot en met zondag 17/10/2021

HOLSTEIN rund
Bloemkool | romanesco | Parmezaan | brioche
*****
*ROG vleugel
Peterseliewortel | kappertjes | blanke boter
*****
**ZEEBAARS lijngevangen
Artisjok | verse erwten | curry
*****
IBERISCH VARKEN “Pressa Puro Bellota”
Pastinaak | groene kool | sojasaus
*****
APPEL
Mascarpone | appelcrémeux | appelsorbet

Het menu 5x Culinair

Volledige menu80
Passende wijnen35
Passende wijnen BOB formule25

Het menu 4x Culinair

Zonder **68
Passende wijnen30
Passende wijnen BOB formule20
A la carte gerechten zijn niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdag en voor max. 5 pers.

Voorgerechten (€ 20 – € 30) Hoofdgerechten (€28 – € 40) Desserts (€ 10 – € 15)

Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie? Gelieve dit zeker door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen.

Reserveer nu

Lunch Menu

Wij serveren van woensdagmiddag t.e.m. zaterdagmiddag een lunchmenu dat is

samengesteld met dagverse seizoen ingrediënten en bestaat uit:

Voorgerecht + Hoofdgerecht35
Wijnforfait20

Reserveer nu

Verrassingsmenu

Op vrijdagavond is er naast het Culinair Genieten Menu ook een verrassingsformule, dit menu = COCOONMENU

Ideaal om het weekend mee te starten. Het Cocoonmenu wordt samengesteld volgens het ritme van de seizoenen en bestaat uit:

Aperitief met Hapje | Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert | Koffie of thee met koekjes | Huiswijnen t.e.m. hoofdgerecht aan € 70/pers.

(Elke gevraagde aanpassing in het Cocoonmenu zal steeds met een meerprijs zijn)

Dit menu is enkel verkrijgbaar mits reservatie en vermelding “COCOON” bij uw reservatie.

Reserveer nu