Valentijn
CULINAIR GENIETEN
Op dinsdagavond 14 februari is het restaurant geopend
MENU VALENTIJN
SCHOTSE ZALM
Quinoa | mozzarella | pijnboompitten
❦❦❦
SKREI
Kastanje champignons | aardpeer | persillade
❦❦❦
ST-JACKOBSVRUCHT
Uienfondue | appel | Vin Jaune
❦❦❦
KALFSLENDE
Witloof en Ganda ham | aardappelcrème met Epoisse
❦❦❦
WITTE CHOCOLADE « IVOIRE »
Koko’s crumble | ananas | duindoornbes met rooibos
Menu Culinair Genieten 5x Volledig menu |
€ 89 |
Passende wijnen t.e.m. hoofdgerecht | € 40 |
Passende wijnen BOB formule | € 30 |
Artisanale Kaas | |
Kazen geaffineerd door kaasmeester Callebaut | |
Artisanale kaas i.p.v. dessert | € 7 |
Artisanale kaas vóór dessert | € 17 |
Gezien alle bereidingen in éénzelfde keuken worden uitgevoerd, kunnen we nooit uitsluiten dat er sporen vande 14 allergenen aanwezig zijn.
BELANGRIJK:
Gelieve ons bij reservatie op de hoogte te brengen van eventuele allergieën of vegetarische aanpassingen alsook uw menukeuze mee te delen, alleen dan is het voor ons enigszins mogelijk een alternatief aan te bieden.
Alvast dank bij voorbaat!