Lees meer

Wie zijn wij

Beste fijnproever,

Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de gastronomie, chef kok en uitbater BART GOSSYE heeft zijn passie voor het koken al van jongsaf, als kind wist hij dat hij kok wilde worden, thuis groeide hij op in een warm nest waar gastronomie op de bovenste plank lag.
Pure smaken, productkennis en creativiteit, dit met de beste ingrediënten die elk seizoen brengt zijn waardevol in de keuken van Bart., lekker eten en genieten zijn nog steeds onmiskenbaar voor chef Bart Gossye en wat je zelf graag doet geef je ook met plezier door aan je gasten!

SOFIE VIGENON gastvrouw en echtgenote van de chef weet hoe belangrijk gastvrijheid is. Proeven, smaken, ontdekken en de liefde voor de gastronomie zijn voor haar een plezier in het leven! Plannen en organiseren van feesten verzorgt ze tot in de puntjes. Zij bespreekt met u uw diner of feest in detail en geeft daarbij graag tips en ideetjes.

WERNER, onze vaste waarde in de bediening vanaf dag één, kent zijn vak en heeft een passie als geen ander om onze klanten zich echt thuis te laten voelen en dit steeds met een humoristische kwinkslag.

Maar elke schakel is belangrijk, ons TEAM in de keuken, aan de afwas, voor het onderhoud en de weekendextra’s hun inzet en enthousiasme zorgen ervoor dat elke dag opnieuw u als gast kan genieten en als u geniet zijn wij gelukkig!

Van harte welkom!